TURISME DE NEGOCIS

Reunions

El nostre objectiu és que les seves reunions obtinguin els millors resultats i per això l’ajudem a dissenyar-la amb el servei de Meeting Design, amb el què anirem més enllà de l’organització tradicional d’aquest tipus d’esdeveniment, dissenyant una reunió que realment connecti amb els seus assistents. L’ajudem a definir els objectius que vol aconseguir amb la reunió, a establir indicadors que permetin mesurar la seva efectivitat, a dissenyar l’experiència dels seus participants i a formular l’estil del lloc de reunió. Daucat li recomanarà els espais que s’adaptin millor a les seves necessitats, posant a la seva disposició el personal qualificat i els mitjans tecnològics necessaris.

Incentius

Li oferim una gran varietat de propostes i experiències grupals amb l’objectiu de motivar i entusiasmar als seus participants. Disposem d’activitats de Outdoor Training i Team Building realitzades de la mà dels millors professionals. L’assessorem sobre les millors activitats a realitzar adaptades als seus objectius, dissenyem un programa d’activitats equilibrat, i gestionem la seva contractació, reserves d’allotjament, restauració, serveis de càtering, transports, obsequis… i ho coordinem tot per garantir-li una experiència única.

Convencions, congressos i conferències

Daucat posa al seu servei un equip de professionals que analitzaran les seves necessitats i li oferiran propostes innovadores a la seva mida des de l’òptica del Meeting Design. Contractem i coordinem tots els serveis necessaris per l’execució de l’esdeveniment, tant professionals (sales, equipaments, transports, allotjaments, càterings…) com de lleure (visites, espectacles, excursions…).

Esdeveniments

Esdeveniments corporatius diferents, productius i eficients. Des de l’estudi inicial fins a l’execució passant per la producció, l’acompanyarem durant tot el projecte implementant processos sostenibles i respectuosos amb el medi ambient.

Daucat: Turisme denegocis

ELS NOSTRES PROJECTES

CATÀLEG DE TURISME DE REUNIONS

https://issuu.com/daucat/docs/pad_cataleg_astro_2015
 

captcha

He llegit i accepto la política de protecció de dades que consta en el nostre avís legal