.
Curs de progressió en fotografia nocturna

20, 21 i 22 d’octubre de 2017

L’avanç i la millora de les càmeres digitals ha fet que nombrosos afeccionats a la fotografia i a l’astronomia desitgin plasmar en el cel i els seus objectes a les seves pantalles. L’alta sensibilitat i les llargues exposicions, juntament amb d’altres mètodes, fan que les estrelles i, en especial, la Via Làctia impregnin de colors les nostres fotos. Paraules com fotografia nocturna paisatgística, lightpainting, timelapses, astrofotografia… comencen a ser ja molt conegudes, augmentant l’interès de molts a endinsar-se en aquestes tècniques.

La organització d’aquest curs va dirigit als aficionats a la fotografia en general que vulguin aprofundir en les principals tècniques d’aquest art i perfeccionar els seus coneixements en els diferents softwares de tractament digital.

El curs serà impartit pel prestigiós astrofotògraf Juan Carlos Casado.

La seu de l’esdeveniment serà el càmping de 1a categoria Bassegoda Park d’Albanyà (Alt Empordà, Girona) i serà on s’impartiran les sessions teòriques i s’allotjaran els assistents al curs. Per les sessions pràctiques disposarem de les instal·lacions del recentment inaugurat Observatori d’Albanyà sota el cel d’una zona que certificada per la UNESCO com a Reserva Starlight i que compta amb el reconeixement com a Parc Internacional de l’IDA (International Dark Sky Association).

Galeria d’imatges

Arrow
Arrow
ArrowArrow
Slider
 Totes les imatges ©J.C. Casado/STARRYEARTH

Sol·licitar informació

 

captcha

He llegit i acceptat la política de protecció de dades que consta al nostre avís legal