Neophron percnopterus

Neophron percnopterusx

Català: Aufrany
Castellà: Alimoche común
Anglès: Egyptian volture

Ordre: Accipitriformes
Família: Accipitridae
Longitud: 55-65 cm
Envergadura: 148-171 cm

Ocupa una gran quantitat d’hàbitats, sempre que en ells trobi algun tallat o espadat rocós -alguns cops sorprenentment modest- en el que instal•lar el seu niu. No obstant, prefereix les àrees trencades i abruptes, amb abundants espadats, talls i serradells, situats en les proximitats de paratges més o menys oberts, amb abundat ramaderia extensiva, pastures, deveses i matolls esclarissats, en els que obté habitualment el seu aliment.

Au carronyaire migradora present a partir de març en els congostos i serres del Prepirineu en bones densitats, A partir del mes de setembre tota la població marxa als seus punts d’hibernació.

 

BUSCA L’AU QUE VOLS VISITAR

ET MUNTEM EL TEU VIATGE DE BIRDWATCHING A MIDA

El teu nom

El teu email

Observacions

captcha

He llegit i accepto l'Avís de privacitat