Lagopus muta

Català: Perdiu blanca
Castellà: Lagópodo alpino
Anglès: Rock ptarmigan

Ordre: Galliformes
Família: Tetraonidae
Longitud: 34-36 cm
Envergadura: 54-60 cm

Espècie pròpia de la tundra rocosa àrtica, en els Pirineus està associada a l’alta muntanya durant tot l’any, on ocupa prats alpins i landes arbustives amb tarteres i geleres. La hivernada la fan en cotes inferiors, en zones de vall més abrigades. En altitud freqüenta zones elevades, normalment per sobre dels 2.200 metres en primavera, amb un límit inferior de 1.800 metres a la vessant sud i de 1.200 metres a la nord.

Es troba per sobra del límit forestal en alguns punts del Pirineu català.

BUSCA L’AU QUE VOLS VISITAR

ET MUNTEM EL TEU VIATGE DE BIRDWATCHING A MIDA

El teu nom

El teu email

Observacions

captcha

He llegit i accepto l'Avís de privacitat