L’Incentiu (Lleida)

2 dies / 28 participants

Finalitzada la conferència es va traslladar l’equip organitzador a terres de Lleida on es desenvolupava l’incentiu, que va consistir en un seguit d’experiències al voltant de la geologia, l’ornitologia, l’astronomia, la gastronomia i l’enologia, i que va tenir com a emplaçament per l’allotjament el Monestir de les Avellanes.

Les activitats van consistir en una descoberta geològica-ornitològica del Congost de Mont-rebei, una sessió d’observació astronòmica al Centre d’Observació de l’Univers (COU) i una activitat d’anellament d’aus a l’Estany d’Ivars.

També es van fer tasts de vins a les vinyes Sauvella i al Castell del Remei, i es van degustar plats de cuina tradicional al Monestir de les Avellanes, al Restaurant del Llac, al càtering que es va servir al COU i al Restaurant del Castell del Remei.

Testimoni de l’èxit

El incentivo fue toda una sinfonía de la riqueza de la región. Gozamos de una experiencia geológica, ornitológica, astronómica y gastronómica con catas de vinos exquisitos de la zona. Elementos espirituales como el yoga nos dieron momentos de relajación. Y todo en un entorno espléndido del Prepirineo.
El diseño profesional de la conferencia nos ayudó a cumplir nuestros objetivos.
Alexander Gunde
VP German Automotive, DHL Customer Solutions & Innovation

Arrow
Arrow
ArrowArrow
Slider