Dacucat | Turisme de Negocis: Projecte DHL ConferenciaL’Octubre del 2015 Catalunya va acollir una important conferencia del sector de l’automoció de la multinacional alemanya DHL, líder mundial en logística i transport de mercaderies, organitzada per la seva divisió mundial DHL Costumer Solutions & Innovation amb la col·laboració de Daucat Serveis Turístics de Catalunya, SL.

A la conferencia van assistir els caps de logística de les principals factories de fabricació de vehicles de l’estat espanyol, i tenia com a objectiu compartir coneixements i tendències en la logística sobre automoció.

Un esdeveniment que va sumar jornades professionals -la conferència- amb jornades de trobada de l’equip de treball internacional –l’incentiu-.

 

Arrow
Arrow
ArrowArrow
Slider

La Conferència (Barcelona)

2 dies / 70 assistents

El “venue” de la conferència va ser el World Trade Center, on es van celebrar tot un seguit de sessions plenàries i workshops en el que es van aplicar tècniques de Meeting Design. Durant la jornada prèvia també s’hi van celebrar diverses sessions de treball preliminars.

Daucat es va encarregar de la contractació de tots els espais, equips tècnics, càterings, allotjament (Hotel Barcelona Princess), transport col·lectiu i activitats de lleure, com una visita privada a les intal·lacions del Port de Barcelona. La coordinació global de l’esdeveniment va córrer a càrrec de Daucat.

Testimoni de l’èxit

El WTC de Barcelona fue el un marco ideal para nuestro objetivo de reunir los expertos de la logística de automoción. Tuvimos un valioso diálogo sobre las actuales necesidades y como las innovaciones disruptivas van a cambiar profundamente a nuestro sector.
Alexander Gunde
VP German Automotive, DHL Customer Solutions & Innovation