QUÈ ÉS DAUCAT SERVEIS TURÍSTICS DE CATALUNYA, SL

Experiències úniques i objectius assolits

Daucat
DAUCAT és l’agència de viatges receptiva especialitzada en oferir experiències d’ornitologia, geologia i astronomia dins de la demarcació de Lleida per a grups i col·lectius, a partir de paquets turístics a mida que aprofiten la singularitat i el gran potencial dels recursos existents en el territori. D’altre banda, també treballem per oferir al sector del turisme de negocis, relacionat amb les àrees en les que estem especialitzats, tots els serveis necessaris per la organització de reunions, convencions, incentius, congressos i conferències.

Com a Agència gestora de recursos en destinació -DMC-, DAUCAT posa a disposició de les empreses el seu coneixement del territori i els seus serveis d’assessorament, intermediació i coordinació per a la celebració del seu esdeveniment corporatiu.

L’objectiu final de la nostra activitat és que el client que vingui per lleure gaudeixi de la seva passió i el que vingui per treball assoleixi els seu objectius, i que tots dos per igual coneguin de la mà de Daucat i dels seus experts la riquesa en natura, biodiversitat, cultura, gastronomia i de lleure del nostre territori en primera persona.

Us convido a que vingueu a descobrir Lleida amb Daucat.
Sergi Alarcón Forteza. Gerent i fundador

 

Per què viatjar amb DAUCAT

DHL ConferencePerquè som una agència de viatges receptiva i, per tant, regulem les nostres contractacions segons un contracte de viatge combinat, transmetent-te els teus drets, així com les nostres obligacions i responsabilitats.

Perquè com a DMC del nostre territori, t’oferim un assessorament integral abans del teu viatge i t’acompanyem i donem suport en cada etapa quan ets amb nosaltres.

Perquè estem especialitzats en mostrar-te la riquesa de Lleida de la mà d’experts coneixedors del territori, que ens interpreten i descobreixen els seus secrets a partir d’activitats guiades.

Perquè estem compromesos amb la preservació del territori i del seu patrimoni, potenciant el turisme responsable, sostenible i respectuós amb el medi ambient i amb la resta d’activitats que s’hi desenvolupen i que també hi estan compromeses.

Assessorament especialitzat

T’informem i t’assessorem en la millor manera de gaudir el territori que s’adapti a les vostres necessitats. Digueu-nos quins són els vostres interessos, quantes persones sou i els dies que voleu emprar en el vostre viatge.

 

Una experiència a la teva mida

Allotjament

T’orientem dins de la nostre amplia oferta d’allotjaments amb encant, perquè hi trobis els que millor s’adaptin al teu grup. Treballem amb hotels, hostals i allotjaments rurals situats prop dels indrets d’especial interès més sorprenents.

Gastronomia

Et recomanarem els millors restaurants de cuina tradicional i de proximitat del territori, on també podràs gaudir del tast de vins exquisits amb denominació d’origen.

Transport

T’oferim un servei de transfer col·lectiu, lloguer de vehicle o taxi perquè et moguis amb comoditat durant la teva estada.

seu-daucat

 

DAUCAT Serveis Turístics de Catalunya, SL està inscrita al registre de Turisme de Catalunya com Agència de Viatges amb el nº GC-004179

 

Agència Catalana de Turisme
Afiliat a l’Agència Catalana de Turisme (ACT)
http://act.gencat.cat/

Ara Lleida, Diputacio Patronat
DAUCAT és membre del Projecte DMC “Ara Lleida”
http://www.lleidatur.com

ACAVE
Afiliat a l’Associació Catalana d’Agències de Viatges Especialitzades (ACAVe)
http://www.acave.travel/

Projecte Geoparc
Projecte Geoparc
http://www.projectegeoparctrempmontsec.com/